Netwerk voor maatschappelijke innovatie en daadkracht!
Home
Veilige Samenleving
Publieke gezondheid
Wonen & leefbaarheid
Energie & klimaat
Publiek Domein
Lokaal Sociaal Domein
Veel gestelde vragen
 
Wat zijn criteria om lid te kunnen worden?
Het lidmaatschap is primair bestemd voor bestuurders, directeuren, beleidmakers en professionals vanuit het Rijk, provincie, gemeenten en andere overheidsorganisaties of NGO’s. Tevens is het lidmaatschap bedoeld voor directeuren en senior management uit het bedrijfsleven met een publieke taak/verantwoordelijkheid. Wetenschappers en vertegenwoordigers van koepelorganisaties en NGO’s kunnen ook lid worden.
 
Zijn er kosten verbonden aan het lidmaatschap?
Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het lidmaatschap. U profiteert zelfs van vele ledenvoordelen en kortingen op uw deelnames bij debatten, meetings en conferenties.
 
Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?
- U blijft op de hoogte van actuele ontwikkelingen en prikkelende visies binnen uw vakgebied middels het online netwerk, nieuwsberichten en bestuurdersbijeenkomsten.
- U krijgt snel en eenvoudig contact met en toegang tot kennis en ervaringen van collega-bestuurders die net als u innovatie en daadkracht willen bundelen.
- U profiteert automatisch van een voordelig ledentarief bij deelname aan de boeiende bestuurdersbijeenkomsten en conferenties in uw vakgebied en u ontvangt waardevolle verslagen.
 
Wat is verschil tussen het publiek lidmaatschap en het privaat lidmaatschap?
Het publiek lidmaatschap is primair bestemd voor bestuurders, directeuren, beleidmakers en professionals vanuit het Rijk, provincie, gemeenten en andere overheidsorganisaties of NGO’s. Tevens is het lidmaatschap bedoeld voor directeuren en senior management uit het bedrijfsleven met een publieke taak/verantwoordelijkheid. Wetenschappers en vertegenwoordigers van koepelorganisaties en innovatie-instituten kunnen ook lid worden.
Het privaat lidmaatschap is in alle gevallen maatwerk en speciaal bestemd voor personen en marktpartijen met expertise en een commerciële belangen in publieke domeinen.
 
Ik ben geen lid, maar wil wel deelnemen aan een debat of bijeenkomst. Kan dat?
In veel gevallen kunt u - ook wanneer u (nog) geen lid bent, maar wel tot de primaire doelgroep behoort  - deelnemen aan debatten, conferenties en andere bijeenkomsten van het BlomBerg Instituut. Voor slechts enkele bijeenkomsten geldt een besloten karakter en een persoonlijk gericht uitnodigingsbeleid, gericht op leden.
 
Hoe kan ik inleider of ‘aanjager’ worden van het BlomBerg Instituut?
Inleiders van het BlomBerg Instituut durven het verschil te maken en bouwen mee aan draagvlak en vernieuwing binnen sectoren die er écht toe doen. Herkent u zich in deze beschrijving en wilt u onze daadkrachtige netwerken gebruiken om dit te helpen realiseren? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Hoe kan ik mijn contactgegevens wijzigen?
U kunt eenvoudig zelf uw (contact-)gegevens wijzigen en aan ons doorgeven middels het wijzigingsformulier.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt van mijn lidmaatschap. En nu?
Uw inloggegevens bestaan uit uw emailadres en uw persoonlijke wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan hier, geef uw e-mailadres op en u ontvangt een toegangslink in uw mailbox.
 
Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Afmelden als lid kan op elk moment en eenvoudig via een bericht aan info@blomberginstituut.nl.
 
Staat uw vraag er niet bij?
Wilt u meer informatie, heeft u een andere vraag of suggestie? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon 073 – 684 25 25 of stuur ons een e-mail middels het contactformulier.